Vores leverandører

Som leverandør til os...

Vi sælger vores varer globalt, og tilsvarende køber vi også ind globalt. Vi har derfor leverandører inden for alle brancher og på alle kontinenter: Fra lokale håndværkere i Farum til printproducenter i Kina og videre til licensaftaler med multinationale selskaber fra USA. Men uanset leverandørens størrelse og placering tilstræber vi altid ærlighed og redelighed i vores relation. Det betyder fx, at vi stiller krav til dig – og til os selv – om at have have alle aftaler vedrørende en leverance på skrift. Begge parter skal med sikkerhed vide, hvad der skal leveres, til hvilken pris og hvornår.

Som leverandør er det vigtigt for dig at vide, at Tonicas kreditværdighed er i top. Vi er nemlig AAA-rated, og det er ikke uden grund. Vi sætter en ære i at betale ”enhver-sit” og er stort set selvfinansierende. Hvis din pris og ydelse er konkurrencedygtig på verdensplan, er du velkommen som leverandør til os.

Tonica Elektronik A/S - Lucernemarken 15 - 3520 Farum - E-mail: sales@tonica.dk - Telefon: (+45) 4499 8444 - Fax: (+45) 4499 1544