E-mail. sales@tonica.dk
Tel. (+45) 4499 8444
Fax. (+45) 4499 1544

Vi tilbyder

Vi arbejder ud fra princippet: No cure no pay. Det betyder, at vi kun kaster os over opgaver, som vi ved, vi kan løse. Resultater og projektfinansiering følges ad, og derfor er risikoen minimal for jer.  Kommer I med et godt projektforslag, som vi kan se perspektiver i for begge parter, giver vi jer et fastpristilbud på udvikling og fremstilling. Herved kan I vurdere, om projekt-investeringen og den efterfølgede indkøbspris giver jer grundlag for en god forretning. Den viden, Tonica får adgang til, beskyttes af NDA’s, og I får rettighederne til det færdige produkt.

Fast pris på udviklingsprojekter
Når produktet er færdigudviklet, tilbyder vi at producere det. Hvis I ønsker det, kan vi dropshippe produktet hvor som helst i verden, I måtte ønske det. Vi kan også teste, kvalitetssikre og emballere i jeres farver: Det reducerer både jeres lagerbinding og sikrer jer samtidig den kortest mulige leveringstid.

En komplet løsning
Ved at vælge Tonica som leverandør får I en partner med et indgående kendskab til medicobranchen, lige fra CE-mærkning til FDA-registrering og fabriksinspektioner. Vores specialister inden for softwareudvikling, elektronik/transducerdesign og mekanisk konstruktion har med andre ord alle de nødvendige kompetencer til at bygge komplette løsninger og udstyr og tilføre værdi til din virksomhed. Vi auditeres årligt af DGM, har været ISO 9001-certificeret siden 1998 og er i en klasse, hvor vi selv må CE-mærke udstyr.

 
Danish (DK)English (United Kingdom)

 

Udvikling
Skitser, Modeller, Brugerinterface.
Softwareudvikling
Embedded software, DSP-kode, Brugerinterface.
Elektronikudvikling
DSP-teknik, FPGA, Analog- og digital-elektronik, Compact PCI, Indlejrede PC-systemer, Printudlæg, OrCAD ECAD.
Mekanisk udvikling
Mekaniske tegninger, Plastemner, AutoCad, SolidWorks, el-støbe-processer, PUR-støbte emner.
Kvalitet
Patentkonflikter, litteraturstudier, Projektstyring, CE-mærkning, Produktionsdokumentation.